Followers

January 19, 2011

Kezutan 16.01.2011

16.01.2011-/hihi Semangat bangun pagi2,maklumla umur dah meningkat kene la rajin bangun pagi wat sarapan..berhempas pulas kt dapur, yg nk makan pon 3 org jer....melepoh2/sweat mcm nk masak utk 50 org/wahaha...tiba2 dpt call @1000 pg


pae : hepi besday....knp tak jwb call (oh lupa lak, member call hp mak aku, coz hp aku kt bilik tgh charge)
aku : heeheh....timo kasih
pae : nanti lagi 20 minit aku call, ko jawab tau
aku : nape plak?ko nak kuarkan kek dari hp ni ke...hahahahaha
pae : nanti jawab tau...

 peliknyaaaaaa....tp dalam hati dok berkata2....mesti da seperais tuk aku nih tak malu...aku dah dok terbayang/hmm dia dtg umah kot nyanyi2 dpn gate,takpon dia ajak member2 dtg serbu pagi2..uiiks dah la tak mandi lagi nih....tgh dok melayan kuali tiba2 ayah aku panggil....dah ternampak muke pae kt dpn pintu gate tersengeh sambil lambai2 tgn cam ratu ...rupanye dia bawak kek tuk aku,malu i...kezutan paling aku suke...ingatkan ade dia bawak koir duk nyanyi2 ke.."Tengkiyu pren..sepotong kek dpt balasan sebijik kek" luv u ......


"32 ttt".....silap tulis ke?? sampai ke ari ni lupa nak tanye






.:jejariku:.



2 comments:

  1. lyana: sedapppp kek acik!

    ReplyDelete
  2. lyana:ni sape punyer birthday????

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...