Followers

October 22, 2010

Puteri SMPRZ'96...2nd Reunion (08082010)

  
Hari ni aku nk pulun abis....mau kasi update pic n citer aku dlm thn ni.....thn ni sekali lagi PUTERI SMPRZ batch 1996 dipertemukan...Gogonizer tahun ni..pae,maria,jua,zalora,ijan dan aku sendiri..kami sepakat memilih 08082010..lokasi kali ini kt KEC, Bkt Raja Klang ....itu pun dh bape kali tukar date coz ramai yg cancel last minit....bengang pon ade....mcm2 dah plan tp xdpt kata putus dari kwn2 yg lain....utk thn ni kami memilih warna tema pakaian MERAH & HITAM.....Grand n Glam....ALHAMDULILLAH, sume dah selesai...majlis yg dirancang berjalan dgn lancar n happening gilerrrr.............Kasi Layanzzzz...



naik kembung mulut pren aku tiup belon...










sblom masuk kasi bayar dulu......



mc gile glamer...hehehehee...

mama....lupe jap anak kt umah erkk...
sape paling gedik??

Semoga bertemu lagi....


best gogonizer....thn dpn ade lg ke?

wan daya.....wat lawakkk...hahahaha..


4 comments:

  1. arianamanja: i want more... hehehe ...

    ReplyDelete
  2. acik sabtu ni acik dtg tak?

    ReplyDelete
  3. oit...anak sape yg ajak aku dtg ni?? dtg p mane??? hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...