Followers

October 3, 2013

:: Trip ~ Langkawi ~ Part 4 ::

Tak abis-abis cite LANGKAWI...jenoh nak penghabihkan cite....banyak bebenor gambar yang nak dikongsi kat sini..Jangan bohsan okay...Kita berkongsi cite, senang pada korang yang nak pergi bershopping bagai kat Langkawi ni..

Hari ke 3, lepas breakfast .. dah attack kedai belakang hotel (RAMS Home decor)..
Ramai kt umah dok kirim beli magic pan. Lepas survery dari beberapa kedai yang terpilih, mak pilih untuk membeli 5 pcs kat sini dengan harga RM95, jenama New Age (cam gambar bawah ni) ...



Staff Rams tengah wat repacking untuk 7 pcs magic pan yang mak & my pren beli....
Tapi sampai hari ni, dalam kotak lagi duduknya...belum ada kesempatan nak mencuba...hahaha..takpe, nanti kita share kat sini...okay



Seperti hari sebelum ni, kami kuar dari hotel awal pagi dan balik semula hampir tengah malam. 
Memang puas gila berjalan kat langkawi, sampai takde tempat yang nak dituju lagi...hahahaha...
kecik je kan...pusing-pusing kat situ gak...

Kalau ke Langkawi , tak sah la kalau tidak membeli Minyak gamat...ye takk??




Sebelum balik hotel, kami makan besar kat Restoran Nelayan 2, Bukit Malut. Pren yang dok cakap makan kat sini best...tapi....Hampeh.....huhuhuu....




Senyum LAPAR

Tomyam campur, Kangkung belacan, pari bakar, ketam black paper,
sotong goreng tepung yg hangit...hahaha

Rasa tak leh lawan JOM IKAN BAKAR....


Memang menghampakan...tapi dah lapar, kasi belasah suda..
semua sekali RM140. 1st time aku kene paksa makan sampai abis...
Tak terlarat rasanya......huhuhuuhu...


Hari terakhir sebelum balik...ni diaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Hasil tangkapan kami....
"KAYAP"


1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...